Wij zijn Onlion

Een vernieuwend internetbureau met specialisatie in Wordpress en strategie.

WAAROM KIEZEN VOOR ONLION?

Ons team bestaat stuk voor stuk uit WordPress experts. We houden ons bezig met de ontwikkeling van WordPress websites, maar ook met de marketing, zoekmachineoptimalisatie en de integratie van WordPress websites in bedrijfsstrategieën. Verder geven we trainingen over het gebruik van WordPress en helpen we bestaande gebruikers verder met kennis en inspiratie. We werken altijd volgens de volgende 6 stappen:
1.KENNISMAKING

Tijdens de intake leggen we de basis voor het functioneel en technisch ontwerp. In deze intakefase verkennen we globaal de stappen die we moeten nemen en is er tijd voor vragen, wensen en overleg. Op basis van deze intake maken we een projectplan met daarin heldere afspraken over de stappen die we doorlopen en wie waarvoor aanspreekpunt is. In het projectplan zijn ook de momenten te vinden waarop wij de aandacht van de klant nodig hebben.

2.CONCEPT & BRAINSTORM

Wij zullen zoveel mogelijk werk uit handen nemen en vooral werkzaam zijn op de achtergrond, maar in de concept- en ontwerpfase hebben wij de volledige aandacht van de opdrachtgever nodig. In deze fase stellen wij namelijk de huisstijl vast voor de website. Tijdens dit gesprek is het belangrijk dat wij zoveel mogelijk input van de klant krijgen voor het creatieve proces.
Denk hierbij aan:
– Wat wil ik uitstralen met mijn website;
– Welke doelgroep wil ik bedienen;
– Wat u juist niet wilt uitstralen.
Dit gesprek vormt onze creatieve input. Na het gesprek wordt een samenvatting gemaakt met de overeengekomen kernpunten ter goedkeuring en vervolgens gaan we aan de slag met de ontwerpfase.

3. ONTWERP FASE

Wij maken het ontwerp op basis van de bovengenoemde creatieve input. Als er al een bestaande huisstijl is dan nemen wij die als uitgangspunt, of wij zorgen op verzoek voor een make-over van de huidige stijl. Als het ontwerp klaar is komen wij dit – afhankelijk van de grootte van het project – op locatie toelichten en bespreken. Wij bieden vervolgens maximale inspraak zodat wij het ontwerp volledig naar de hand van de klant kunnen zetten. Deze aanpassingen worden vervolgens per mail verstuurd ter goedkeuring . Na bevestiging gaan we verder met de volledige uitvoering het ontwerp.

4. CREATIE & OPLEVERING

Nadat het ontwerp goedgekeurd is start de productiefase. Wij maken binnen ONLION een volledige website of huisstijl gebruiksklaar. De klant krijgt nog een laatste maal de gelegenheid om alles definitief goed te keuren. Na goedkeuring starten we de productie- en opleveringsfase. Wij zorgen ervoor dat de website na diverse grondige testen online gaat, eventueel drukwerk gereed is en aan alle overige opleveringswensen is voldaan.

5. NAZORG

Klanten krijgen altijd een vast aanspreekpunt. Deze persoon staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden of problemen op te lossen, ook nadat uw website is opgeleverd. De opdrachtgever mag een snelle reactietijd van ons dan ook als vanzelfsprekend beschouwen. Projecten die langer duren door de grootte of juist de complexiteit van de opdracht, krijgen een ONLION-Projectleider toegewezen. Deze projectleider is het vaste aanspreekpunt voor alle vragen en zal bovendien de bezoeken bij u op locatie verzorgen.

6. TRAINING

Wil je leren om jouw WordPress website goed te gebruiken en onderhouden? Onlion biedt twee workshops om jou (en je collega’s) volledig vertrouwd te maken met alle mogelijkheden die WordPress biedt. Onze training is geschikt voor zelfstandig ondernemers die graag zelf de touwtjes in handen hebben, maar ook voor marketeers en communicatiemedewerkers WordPress willen leren gebruiken. In onze workshop leer je zelf de website te maken en onderhouden.

Sowwwwwww…. we gonna Make You An Offer You Can’t Refuse Offerte aanvragen